Tobogan kratki/Slide Short 2,20 m

550,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

550,00 kn

* obavezna polja

Opis

Opis

Slide Short 2,20 m

Ovaj je tobogan izrađen od polietilena visoke gustoće, a dostupn je u pet boja. Slide Short je nešto kompaktniji od Slide Long i idealan je za mali vrt ili vrt koji je „prometniji“. Plastika je čvrsta i izdržljiva te UV otporna, a može se naručiti u žutoj, plavoj, crvenoj, zelenoj i ružičastoj boji. Savršeno se uklapa u toranj visine od 125 cm npr. Jungle Castle ili Jungle Club. Još jedna značajka je da na tobogan možete spojiti vrtno crijevo za zalijevanje i pretvoriti svoj tobogan u vodeni tobogan. Unutarnja širina 35 cm, vanjska 45 cm, dubina 11 cm.

 

Kratak opis

Slide Short 2,20 m

Ovaj je tobogan izrađen od polietilena visoke gustoće, a dostupn je u pet boja.

Kataloški broj 55070001
Težina 0.4000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 4
Kompatibilno sa Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Club, Jungle Farm, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Tower
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Samo za kućnu (nije za javne površine) i vanjsku uporabu. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Dimenzije

Nova verzija tobogana od 2,4m. Kako je malo drugačije kontrukcije, načina montiranja itd., duljina pada je zapravo iste duljine kao i u tobogana od 2,4m.