Slide Short 2,20 m

424,25 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

424,25 kn

* obavezna polja

Opis

Opis

Slide Short 2,20 m

Ovaj je tobogan izrađen od polietilena visoke gustoće, a dostupn je u pet boja. Slide Short je nešto kompaktniji od Slide Long i idealan je za mali vrt ili vrt koji je „prometniji“. Plastika je čvrsta i izdržljiva te UV otporna, a može se naručiti u žutoj, plavoj, crvenoj, zelenoj i ružičastoj boji. Savršeno se uklapa u toranj visine od 125 cm npr. Jungle Castle ili Jungle Club. Još jedna značajka je da na tobogan možete spojiti vrtno crijevo za zalijevanje i pretvoriti svoj tobogan u vodeni tobogan. Unutarnja širina 35 cm, vanjska 45 cm, dubina 11 cm.

 

Kratak opis

Slide Short 2,20 m

Ovaj je tobogan izrađen od polietilena visoke gustoće, a dostupn je u pet boja.

Kataloški broj 55070001
Težina 9.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 4
Kompatibilno sa Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Club, Jungle Farm, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Tower
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Samo za kućnu (nije za javne površine) i vanjsku uporabu. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Dimenzije

Nova verzija tobogana od 2,4m. Kako je malo drugačije kontrukcije, načina montiranja itd., duljina pada je zapravo iste duljine kao i u tobogana od 2,4m.

Kako montirati

Kako montirati Jungle Gym

Jungle Gym ima veliki izbor igrališta,a sva su vrlo jednostavna za montažu. Naše iskustvo i svakodnevno praćenje, analiza povratnih informacija kao i stalna poboljšanja uvjerila su nas u to da je montaža sigurna i jednostavna. Svi elementi za sastavljanje igrališta, drveni elementi te naručeni tobogan posebno su upakirani:

  • Iliustrirane upute za montažu korak-po-korak
  • Svi potrebni vijci i matice
  • Svrdla
  • Metalne zagrade
  • Razmaknice
  • Sidra
  • Zaštitni jastučići
  • Mreža
  • Dodatni pribor
  • Sigurnosnio elementi: kape, jastučići

Slijedite upute iz priručnika.

 

Europski standardi kvalitete i sigurnosti

Dječja igrališta Jungle Gym i svi elementi projektirani su i proizvedeni s posebnom pažnjom. Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu. Svi su proizvodi sukladni najnovijim europskim zahtjevima sigurnosti. Za dodatnu sigurnost, proveli smo testiranje po nezavinsoj organizaciji DEKRA koja redovitro ispituje sve elemente sukladno GS certifikatu. To znači da svi – i iskusni i neiskusni graditelji mogu sastaviti dječje igralište koje udovoljava svim traženim europskim standardima kvalitete i sigurnosti.


Pročitajte više o montaži