Tobogan dulji/Slide Long 2,65 m

650,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

650,00 kn

* obavezna polja

Opis

Opis

Slide Long 2,65 m

Ovaj je tobogan izrađen od polietilena visoke gustoće, a dostupn je u pet boja. Idealan je za veći vrt. Plastika je čvrsta i izdržljiva te UV otporna, a može se naručiti u žutoj, plavoj, crvenoj, zelenoj i ružičastoj boji. Savršeno se uklapa u toranj visine od 145 cm npr. Jungle Cabin ili Jungle Fort. Još jedna značajka je da na tobogan možete spojiti vrtno crijevo za zalijevanje i pretvoriti svoj tobogan u vodeni tobogan. Unutarnja širina 35 cm, vanjska 45 cm, dubina 11 cm.

Kratak opis

Slide Long 2,65 m

Ovaj je tobogan izrađen od polietilena visoke gustoće, a dostupn je u pet boja. Idealan je za veći vrt

Kataloški broj 55070002
Težina 0.4000
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Chalet, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Fort, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Samo za kućnu (nije za javne površine) i vanjsku uporabu. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Dimenzije

Nova verzija tobogana od 3 m. Kako je malo drugačije kontrukcije, načina montiranja itd., duljina pada je zapravo iste duljine kao i u tobogana od 3 m.