Swing Rope 500 cm

77,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

77,90 kn
Opis

Opis

Swing Rope 500cm (Uže za ljuljačke)

Jednostavan i siguran za spoj ljuljačke na gredu, odnosno na Swing Hooks (LS or BT) - kuke.

Swing Rope - uže je meko na dodir, dostupno je u žutoj, zelenoj ili plavoj boji. Otporno je na vremenske uvjete i na UV-zrake. Specijalno je dizajniran za spoj sa Jungle Gym RopeLocks - krajevima užeta, Swing Hooks - kukama i sjedištima ljuljački.

Krajevi užeta čvrsto se smještaju u suženi dio RopeLocks - kraja užeta, i na taj način se lako mogu spojiti sa vijcima u gredi.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Swing Rope 500cm (Uže za ljuljačke)

Jednostavan i siguran za spoj ljuljačke na gredu, odnosno na Swing Hooks (LS or BT) - kuke.
Kataloški broj 55070043
Težina 0.2500
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine
Kako montirati

Kako montirati Jungle Gym

Jungle Gym ima veliki izbor igrališta,a sva su vrlo jednostavna za montažu. Naše iskustvo i svakodnevno praćenje, analiza povratnih informacija kao i stalna poboljšanja uvjerila su nas u to da je montaža sigurna i jednostavna. Svi elementi za sastavljanje igrališta, drveni elementi te naručeni tobogan posebno su upakirani:

  • Iliustrirane upute za montažu korak-po-korak
  • Svi potrebni vijci i matice
  • Svrdla
  • Metalne zagrade
  • Razmaknice
  • Sidra
  • Zaštitni jastučići
  • Mreža
  • Dodatni pribor
  • Sigurnosnio elementi: kape, jastučići

Slijedite upute iz priručnika.

 

Europski standardi kvalitete i sigurnosti

Dječja igrališta Jungle Gym i svi elementi projektirani su i proizvedeni s posebnom pažnjom. Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu. Svi su proizvodi sukladni najnovijim europskim zahtjevima sigurnosti. Za dodatnu sigurnost, proveli smo testiranje po nezavinsoj organizaciji DEKRA koja redovitro ispituje sve elemente sukladno GS certifikatu. To znači da svi – i iskusni i neiskusni graditelji mogu sastaviti dječje igralište koje udovoljava svim traženim europskim standardima kvalitete i sigurnosti.


Pročitajte više o montaži