Swing Rope 500 cm

77,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

77,90 kn
Opis

Opis

Swing Rope 500cm (Uže za ljuljačke)

Jednostavan i siguran za spoj ljuljačke na gredu, odnosno na Swing Hooks (LS or BT) - kuke.

Swing Rope - uže je meko na dodir, dostupno je u žutoj, zelenoj ili plavoj boji. Otporno je na vremenske uvjete i na UV-zrake. Specijalno je dizajniran za spoj sa Jungle Gym RopeLocks - krajevima užeta, Swing Hooks - kukama i sjedištima ljuljački.

Krajevi užeta čvrsto se smještaju u suženi dio RopeLocks - kraja užeta, i na taj način se lako mogu spojiti sa vijcima u gredi.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Swing Rope 500cm (Uže za ljuljačke)

Jednostavan i siguran za spoj ljuljačke na gredu, odnosno na Swing Hooks (LS or BT) - kuke.
Kataloški broj 55070043
Težina 0.0200
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine