Swing Hook BT

69,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

69,90 kn
Opis

Opis

Swing Hook BT (Kuka za kvačenje ljuljački)

Siguran i pouzdan način postavljanja ljuljački na vaše igralište.

Swing Hook BT - kuka prolazi cjelom dužinom unaprijed probušene rupe na gredi i sa gornje strane se osigurava vijkom. Napravljena je od galvaniziranog, nerhđajućeg čelika, ova kuka je otporna na sve vremenske uvjete i predstavlja najpouzdaniju vezu ljuljačke i grede.

Swing Hook BT - kuka je specijalno dizajnirana da se kombinira sa Jungle Gym RopeLocks - krajevima užeta. Nakon postavljanja RopeLock - kraja užeta na Swing Hook - kuku, upotrebite zaštitnu kapicu da ih spojite zajedno.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Swing Hook BT (Kuka za kvačenje ljuljački)

Siguran i pouzdan način postavljanja ljuljački na vaše igralište.
Kataloški broj 55070061
Težina 0.2000
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Samo za vanjsku upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine
Dimenzije Za grede do d=12 cm.