SET ZA AKTIVNU IGRU "KIT E"

2.100,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

2.100,00 kn
Opis

Opis

SET ZA AKTIVNU IGRU "KIT E" (ID- 106).

Igranje uz učenje, igranje za zabavu, igranje kako bi postali kreativniji i rastući, ali, što je najvažnije, sigurno igranje.

Jamčimo 100% kvalitete, a naši proizvodi se kreću od grupnih igračaka do onih za matematiku, od podrške za motoričke aktivnosti do namještaja. Radost i sigurnost djece su izuzetno važni, a pouzdanost u ovom sektoru ne može i ne smije biti improvizirana. Aktivnosti psihomotornog učenja pomažu djeci da konsolidiraju svoje osjetilne, perceptivne, motoričke i društvene vještine, potičući ih da pronađu svojstva i donesu odluke koje su, ponekad inovativne. Aktivnosti usmjeravaju djecu, i pojedinačno i kao grupu, u otkrivanju svijeta oko sebe, potičući ih na interakciju s drugima. Oni također pomažu jačanju dječjih socijalnih vještina, brige o sebi, drugima i okolišu, solidarnosti, pravednosti i predanosti djelovanju za opće dobro.

Kompleti koji potiču koordinaciju i stimuliraju zabavne (aktivne igre): oni se sastoje od stupova za teretanu, ravnih obruča, blokova staze i letvica za balansiranje. Svi setovi su prikladni za djecu u širokom rasponu godina, a elementi se mogu rasporediti u vježbe prepreka različite težine kako bi se poboljšala ravnoteža. Svi elementi su modularni i međusobno se spajaju, tako da iz njih možete dobiti najviše. Rješenja koja su predložena stvorena su korištenjem svih elemenata u različitim setovima, ali ako svojoj mašti pružite slobodu, možete doći do beskrajnih kombinacija.

Komplet motoričkih vještina za stvaranje prepreka različite težine.

Sadrži: 13 staznih blokova  + 40 usisnih čašica, 5 plastičnih letvica, 2 ravna obruča ø 65 cm, 2 stošca s 12 rupa (30 cm h), 8 gimnastičkih stupova (dužine 110 cm), 4 nosača i prometni znak (smjer).

Proizvod je sukladan EN (HRN EN) 71-1,-2,-3 i Direktivi 2009/48/EC o sigurnosti dječjih igračaka. CE oznaka.

Kratak opis

SET ZA AKTIVNU IGRU "KIT E" (ID- 106).

Kataloški broj 55070465
Težina 17.4500
Upozorenja Koristiti u skladu sa namjenom.
Upute za održavanje Brisati vlažnom krpom ili blagim deterdžentom.
Vrsta površine Ravna.
Garancija 2 godine
Dimenzije x=1100 mm, y=300 mm; z=650 mm
Zemlja porijekla Italija