SET VELIKIH KOCKI (40)

0,00 kn(0,00 €)

Dostupnost: Nema na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

0,00 kn(0,00 €)
Opis

Opis

SET VELIKIH KOCKI (40). (ID-008)

Igranje uz učenje, igranje za zabavu, igranje kako bi postali kreativniji i rastući, ali, što je najvažnije, igrati se sigurno. Jamčimo 100% kvalitete, a naši proizvodi se kreću od grupnih igračaka do onih za matematiku, od podrške za motoričke aktivnosti do namještaja. Radost i sigurnost djece su izuzetno važni, a pouzdanost u ovom sektoru ne može i ne smije biti improvizirana.

Naši građevni blokovi su i idealna igračka i pomoć u učenju. Djeca se mogu prepustiti mašti i stvoriti različite oblike i oblike s velikom lakoćom. Blokovi su proizvedeni u skladu s direktivom o sigurnosti igračaka i imaju ekskluzivne značajke:

- u mekoj plastičnoj izolaciji

- ne podliježe trošenju

- svijetle, dugotrajne boje

- netoksični

- razni modularni oblici

- veličine variraju ovisno o razvoju djetetovih vještina

- isprepletene opeke su jednostavne za upotrebu i kreacije su čvrste

- asortiman cigli za poticanje kreativnosti i mašte.

Ovi mega blokovi (kocke) izrađeni su od čvrste, sigurne plastike i dostupne su u 4 boje: žutoj, crvenoj, zelenoj i plavoj. Oni su vrlo svestrani, lako se uklapaju zajedno i mogu se koristiti za izgradnju vježbi prepreka i za razvoj motoričkih sposobnosti. Prorezi na ciglama su posebno dizajnirani tako da se dijelovi mogu jednostavno - ali i sigurno - ugraditi u njih kako bi stvorili beskrajne kombinacije. Mega cigle se također mogu koristiti kao ogromni građevni blokovi. Oni su savršena igračka za poticanje spretnosti i kreativnosti djeteta, a zahvaljujući velikoj veličini, prikladni su i za mlađu djecu koja se mogu zabaviti gradeći vlastite kreacije.

Dimenzije kocke: 26x13x7 cm.

Sukladno EN (HRN EN) 71-1,-2,-3 i Direktivi 2009/48/EC o sigurnosti igračaka. CE oznaka.

Pakiranje Kutija
Kratak opis

SET VELIKIH KOCKI (40) (ID-008).

Kataloški broj 55070463
Težina 14.7000
Zemlja porijekla Italija