Rock Wall

384,54 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

384,54 kn
Opis

Opis

Rock Wall (dodaci za penjanje)

Set jednostavnih rukohvata-gazišta, koji će doprinijeti estetici vašeg drvenog igrališta.

Ovi rukohvati-gazišta su dizajnirani tako da pružaju dobar oslonac, a površina je takva da ne dozvoljava klizanje ruku, zaštićena je od UV-zraka i potpuno je otporna na vremenske uvjete. Lako se postavlja.

Rukohvati-gazišta su dostupni u raznim bojama, a nalaze se u paketu sa svim Jungle Gym setovima igrališta. Ovaj set je predviđen kao dogradnja ukoliko bilo koji rukohvat bude izgubljen.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Rock Wall (dodaci za penjanje)

Set jednostavnih rukohvata-gazišta, koji će doprinijeti estetici vašeg drvenog igrališta.
Kataloški broj sp_55070065
Težina 0.7000
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine
Zemlja porijekla Nizozemska