Swing Hook LS

60,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

60,00 kn
Opis

Opis

Swing Hook LS (Kuka za kačenje ljuljački)

Swing Hook LS - kuka za kvačenje, može se čvrsto zategnuti rukom u unaprijed pripremljenu malu rupu na gredi ljuljačke.

Kuke su napravljene od galvaniziranog, nehrđajućeg čelika da bi pružili čvrsti spoj sa gredom. Dizajnirane kao optimalna kombinacija sa Jungle Gym ljuljačkama, Swing Hook LS ima i čeličnu sigurnosnu kapicu kojom pokriva spojno mjesto između kuke i RopeLock - (Kraja užeta).

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Swing Hook LS (Kuka za kačenje ljuljački)

Swing Hook LS - kuka za kvačenje, može se čvrsto zategnuti rukom u unaprijed pripremljenu malu rupu na gredi ljuljačke.

Kataloški broj 55070042
Težina 0.2000
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Samo za vanjsku upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine