RopeLocks

84,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

84,90 kn
Opis

Opis

RopeLocks (Krajevi užeta) - 1 par

Jednostavan i siguran način za spajanje Swing Rope - užeta sa Swing Hooks (LS or BT) - kukama i sjedištima za ljuljačke.

Napravljene od kvalitetnog najlona, Jungle Gym RopeLocks dobivaju se u paketu sa svakim setom sjedišta za ljuljačke. Klinovi na užetu ljuljačke čvrsto ulaze u suženi, konusni dio. Zajedno se glatko rotiraju u kukama tokom ljuljanja. Okrugle prečke omogućavaju vam podešavanje ljuljačke na željenu visinu.

Plastika od koje su napravljeni RopeLocks - krajevi užeta, tretirani su protiv UV oštećenja i izuzetno su snažni i pouzdani.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

RopeLocks (Krajevi užeta) - 1 par

Jednostavan i siguran način za spajanje Swing Rope - užeta sa Swing Hooks (LS or BT) - kukama i sjedištima za ljuljačke.
Kataloški broj 55070060
Težina 0.2000
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Samo za vanjsku upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine