JUNGLE GYM dječja igrališta iz naše prodajne ponude su izvorni proizvodi, bez preinaka i stranih dodataka – od komponenti, spojnih elemenata do drvene konstrukcije! Ova su dječja igrališta rezultat inovativnog dizajna, kvalitete, sigurnosti i iskustva.

Igrališta su dizajnirana kako bi zadovoljila najnovije europske zdravstvene i sigurnosne zahtjeve (EN-71) te su temeljito testirana i adekvatno opremljena CE i CS certifikatima. Konstrukcija je izrađena od čvrstog i izdržljivog  materijala (europski bor) s PEFC certifikatom.

Dobro dizajnirani i pouzdani okviri (konstrukcije) za penjanje

Gotovo svi JUNGLE GYM proizvodi (Playhouses)  opremljeni su ljestvama za penjanje i pješčanicima. Pojedinosti čine razliku – JUNGLE GYM proizvode karakteriziraju sigurnosne značajke, uključujući hvataljke (hvatišta), sidra, odbojnici (jastučići), sigurnosne kapice na šarafima…. Na taj se način nastoji smanjiti rizik od nesreća kod tijekom igranja.

 

Sigurne ljestve za penjanje

Svako „gazište“ na ljestvama načinjeno je od metala s protukliznim premazom i dolazi sa završnim rozetama. Zaobljena gazišta daju povećanu sigurnost jer penjača „tjeraju“ da odmah poduzme slijedeći korak, što ga čini puno sigurnijim kod penjanja pomoću obje ruke i nogu.

Jedini Wavy Star Slide (vodeni tobogan)

JUNGLE GYM tobogani dolaze u dvije veličine, svaki za visinu od 125 ili 145 cm. Stvorite svoj vodeni tobogan jednostavnim spajanjem vrtnog crijeva na dno tobogana (posebno mjesto prilagođeno za priključak vrtnog crijeva).

Čisti pijesak

Pijesak za igranje kojim se puni pješčanik na podnožju nekih igrališta možete zaštiti posebnim pokrovom kako biste ga osigurali od atmosfrskih nepogoda i nepoželjnih „gostiju“ (mačke, psi).

Okviri za penjanje (igrališta) s ljuljačkom

Dječjem igralištu lako možete pridružiti element za njihanje (ljuljačka).  Djeca do 3 godine starosti ne mogu se penjati, ali mogu uživati u ljuljanju!

Veliki broj sigurnosnih značajki

Sigurnost je na prvom mjestu. Sva JUINGLE GYM oprema opremljena je mnogobrojnim sigurnosnim rješenjima: čvrsta ograda, robusne ručke  s protukliznom presvlakom te meki odbojnici. Kule za igranje imaju dovoljno prostora kako ne bi došlo do naguravanja. Kape vijaka i čvrsta sidra daljnje su sigurnosne značajke koje značajno doprinose sigurnosti konstrukcije i smanjuju vjerojatnost ozljeđivanja na oštre rubove. Sve što je uključeno u jedno dječje igralište je standardizirano tako da kod montaže ili kasnijih dodataka nećete imati dodatnih troškova.

Donošenje odluke o kupnji u 4 koraka:

Korak 1.

Svako dijete se igra na drugačiji način. Jedno se voli penjati dok drugo voli igru u kućici. Stoga JUNGLE GYM ima dječja igrališta prilagođena za male vrtove i igraonice s puno varijanata, stilova i veličina.

Korak 2.

Ne možete se odlučiti. Sami dizajnirajte svoje igralište korištenjem aplikacije na dnu stranice (podjednako na djecjaigralista.hr ili na junglegym.com).

Korak 3.

Final touch – na kraju odaberite pokoji atraktivan dodatak.

Korak 4.

I na kraju – sastavljanje. Sastavljanje igrališta je jednostavno. Samo slijedite slikovne i tekstualne  upute. U opremu koju ćete primiti uključeni su svi potrebni vijci, metalne spojnice pa čak i svrdla. Na oprez – „improviziranje“ mimo uputa odvesti će vas na krivi put i igralište više nećete moći sastaviti odnosno, ugroziti ćete sigurnost igre!

Naručivanje

Za naručivanje molimo koristite isključivo aplikaciju naše web trgovine. Naručivanje je jednostavno – u nekoliko koraka. Kliknite na proizvod i slijedite upute. Pred sam kraj imati ćete pogled na cijenu i sve troškove koji prate isporuku (trošak dostave za narudžbu povezan s načinom plaćanja i zonom dostave, posebna naknada za plaćanje pouzećem, PDV…). Tada narudžbu možete potvrditi ili od nje odustati.

 

Plaćanje

Za plaćanje manjih narudžbi možete koristiti opciju – plaćanje pouzećem, ali možete platiti i karticom. Za veće narudžbe (molimo vidjeti: Uvjeti prodaje) vrijedi plaćanje po predračunu ili karticama – jednokratno ili na rate. Kod narudžbe i odabira opcije plaćanja molimo vodite računa o tome.

I na kraju, još jedna važna napomena. Nosivi elementi igrališta su drveni. Drvo je proizvod i stoga ima određene karakteristike. Informirajte se o njima. To je jednostavno – kada „kliknete“ na proizvod, s desne strane ispod cijene je tekst: „Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte Izjavu o svojstvima drva“

Natrag na novosti