Provjerena 100% sigurnost

 

Jungle Gym je vodeći europski proizvođač dječjih igrališta za otvorene prostore. Sve penjalice i igrališta kao i oprema testirani su, a proizvodnja je pod stalnim nadzorom ovlaštenog društva za kontrolu DEKRA. Rezultat toga je da su penjalice Jungle Gym jedne od rijetkih u Europi GS certifikatom! Osim toga, svi proizvodi sadrže posebno razvijene komponente kako bi se povećala sigurnost uporabe proizvoda. Značajke kao što su plastične kape za pokrivanje glava vijaka, branici i jastučići za zaštitu, držači i sidra za sidrenje elemenata (pričvršćenje za tlo) su standardni dijelovi svih igrališta odnosno elemenata.

Dječja igrališta Jungle Gym predviđena su za privatnu uporabu dakle, nisu za javne površine (kampovi, sportski klubovi, restorani, bolnice, škole, vrtići i javna dječja igrališta). Nisu za uporabu u zatvorenim prostorima i nisu prikladna za djecu mlađu od 3 godine te stariju od 10 godina života.

Sve penjalice i elementi imaju odgovarajući certifikat sukladno sigurnosnoj normi EN-71:2011, dok se na igrališta za javne površine odnosi europska norma EN 1176.

 

Save

Natrag na novosti