Montaža dječjih igrališta

Naša je dječja igrališta lako montirati uz pomoć ilustriranih priručnika za montažu "korak po korak". Svaki proizvod prati priručnik, a uz neke proizvode (isključivo Jungle Gym) dobivate i svrdla. 

Tehnički opisi dječjih igrališta na našim stranicama sadrže i informaciju o okrvirno potrebnom vremenu za pontažu, u pravilu za dvije osobe. Uzmite u obzir da se radi o procjeni, a  koliko će montaža stvarno trajati to ovosi o mnogo subjektivnih i objektivnih okolnosti. U svakom slučaju, montaža može biti sjajna prilika za druženje i veliko osobno iskustvo.

Prvo, naoružjte se strpljenjem i samopouzdanjem.

 

Drugo, pripremite teren za montažu na koji ćete složiti konstrukciju. Pazite da je prostora dovoljno i da je tlo ravno. Čak i ako mislite da je tlo manje-više ravno, pažljivo provjerite!  Vrlo je važno da su svi elementi u ravnini i istoj visini. Potpuno "ispravne" linije, razine i vertikale olakšati će instalaciju, konačni izgled će biti puno bolji i što je najvažnije - sigurnost cijele kontrukcije i igre veća!

Treće, vrlo pažljivo pročitajte upute.Neke komponente izgledaju slično, zato uvijek provjerite da li imate u ruci pravi dio i postavljate li taj dio na ispravan način. Ne pokušavajte uštedjeti vrijeme rezanjem uglova, prilagođavanjem kontrukcijskih elemenata i slično. Svaki dio koji ste primili ima svoje mjesto i nema ničeg više initi manje!

Četvrto, upute su vrlo detaljne i jasne, ali trebate imati na umu da vam one govore "što" učiniti, a ne "kako" to učiniti". Na primjer, morate odlučiti kako ćete sklapati konstrukciju - na boku ili ćete je odmah postaviti na noge. Stolar bi takav problem vjerojatno riješio odmah međutim, ljudima koji nisu vični tome trebati će neko vrijeme da se snađu. Zato, uzmite si vremena.

 

 

Natrag na novosti