Paket šaljemo iz našeg distributivnog skladišta.

Tijekom dostave moguće je da paket bude pretovarivan po distributivnim skladištima.

Dostavu obavljauu naši distributeri.

Dostava se obavlja prem Uvjetima prodaje koje preporučujemo pročitati, a dostupni su na dnu web stranice.

Prije i tijekom narudžbe postavljate nam pitanja vezana uz isporuku pa evo najčešćih od njih.

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke je 15 radnih dana. U taj rok se računaju dani od ponedjeljka do petka, osim subote, nedjelje, blagdana i neradnih dana u RH. 

Rok počinje teći od idućeg dana nakon evidentiranja uplate.

Iznimno, predviđeni rok dostave može se produljiti uslijed nastupa izvanrednih okolnosti na koje nemamo utjecaj (mjere države, zastoji u prometu i sl.) ili se dotava vrši u udaljena ili slabo naseljena poručja RH (neki otoci, jug RH, krajevi izvan glavnih prometnica i sl.).

Koliko iznosi cijena dostave?

Cijena dostave je cijena dostavne službe na koju Gra-ma nema utjecaj, a ovisi o težini pošiljke i destinaciji (udaljenosti).

Kupac može naručiti isporuku i preuzimanjem u poslovnici. Tada se isporuka obavlja u sjedištu Gra-me u Čakovcu, Zrinsko-Frankopanska 15. U tom će slučaju kupac biti pozvan na isporuku od strane Gra-me u roku koji je predviđen za isporuke.

Da li je osigurana usluga montaže?

Gra-ma ne daje uslugu montaže jer ona nije ni potrebna. Sva naša igrališta su "uradi sam", što znači da ih lako i bez većih napora možete sami sastavaiti. Ovisno o modelu, vrijeme montaže je od 1-12 sati (dvije osobe).

Uz igralište ćete primiti detaljne slikovne i tekstualne upute na hrvatskom jeziku.

Da li su dozvoljene preinake?

Sastavljanje se mora obaviti strogo poštujući upute tako da preinake nisu dozvoljene ka ni dodaci koji nisu originalni ili nisu predviđeni uputama. Postupanje suprotno od toga ima za posljedicu gubitak garancije, ali može dovesti i do ozljeda ili težih posljedica.

Dostava je nepotpuna?

Naš je cilj pošiljku dostaviti u jednom dijelu i jednom dostavom. No, može se iznimno desiti, a to je slučaj kod većih i složenih igrališta, da se pošiljka sastoji od više paketa koji mogu stići odvojeno. To ne utječe na cijenu dostave.

Ukoliko primijetite nedostatke u pošiljci, molimo vas da nam to hitno javite putem elektroničke pošte na info@grama-trgovina.hr.

Dan i vrijeme isporuke. Može li se to dogovoriti?

Isporuka se obavlja prema rasporedu dosatvene službe. Ukoliko će vas kontaktirati radi isporuke, tada s njima možete neposredno dogovoriti vrijeme isporuke.

Gdje se paket isporučuje?

Dostava se obavlja na adresu koju ste naznačili kao mjesto isporuke u narudžbi. 

Nesmetan pristup mjestu isporuke mora biti osiguran od strane kupca što znači da kamion može lako pristupiti mjestu istovara. Narudžba se isporučuje pored kamiona.

Molimo da osigurate svoju osobnu nazočnost u vrijeme isporuke.

Ponekad će biti neophodno paket istovariti ručno pa je vaša pomoć pri tome neophodna. 

 

 

 

 

 

Natrag na novosti