Train Module

5.055,00 kn(670,91 €)

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

5.055,00 kn(670,91 €)
Opis

Opis

Boat Modul

Kompaktan i efektivan dodatak vašem igralištu, koji pruža izvrsnu taktilnu i vizulanu komunikaciju. Penjati se po zidu, puzati kroz lokomitivu i tunele te pronalaziti svoje putnike pavi je vlaka.

Vrhunski dizajn i izvedba sukladno najvišim zdravstvenim i sigurnosnim zahtjevima.

Boat module je isključivo dodatak osnovnom igralištu (vidjeti sliku).

Uključeni dodaci: 

Drvo izrezano po mjeri kotači x 6 Steering Wheel Calkboard Valance
2 Handgrips
2 Bumper Pad™
Bolt Caps

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware

Sandpad

Kratak opis

Train Modul

Kompaktan i efektivan dodatak vašem igralištu, koji pruža izvrsnu taktilnu i vizulanu komunikaciju. Jednostavno se spaja sa bilo kojim drvenim igralištem, Boat Modul daje vašem igralištu dodatnu dimenziju.

Kataloški broj sp_55070094
Težina 50.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 3
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 6.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta 181 x 254 cm
Površina igrališta  cm
Dimenzije paketa opreme  
Dimenzije paketa sa drvetom  
Maks. korisnika 6