Mini Picnic Module 160

2.435,00 kn(323,18 €)

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

2.435,00 kn(323,18 €)
Opis

Opis

Mini Picnic Modul 160

Jednostavno i brzo se nadograđuje na bilo koje igralište. Mini Picnic Modul donosi ugođaj piknika u igru vaše djece. Potiče se maštovita igra i druženje. Ovaj modul je isvrstan kao dodatak raznim fizičkim vježbama na igralištu. Sdrži stol, dvije klupe, ceradu/tendu te ormarić za pohranu igračaka. Kompatibilan sa Junggle Mansion, J. Cottage, J. Shelter, J. Cottage, J. House, J. Hut, J. Home, J. Casa, J. Club i J. Castle

Ovaj modul je vjerojatno najbolji izbor ako želite da proširite funkcionalnost, a da pri tome ne proširujete dimenzije samog igrališta. Čvrsta i pouzdana konstrukcija, zadovoljava sve zdravstvene i sigurnosne zahtjeve.

Modul je isključivo dodatak osnovnom igralištu (vidi sliku).

Uključeni dodaci: 

Drvo izrezano na mjeru

Shutters

Awning

Bolt Caps

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware & Bolt Caps
Metal brackets

Kratak opis

Mini Picnic Modul 160

Jednostavno i brzo se nadograđuje na bilo koje igralište. Mini Picnic Modul donosi ugođaj piknika u igru vaše djece.

Kataloški broj sp_55070096
Težina 50.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 2
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Chalet, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Lodge, Jungle Palace, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 8.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta 160 x 108 x 112 cm
Površina igrališta  
Dimenzije paketa opreme  
Dimenzije paketa sa drvetom  
Maks. korisnika 8
Zemlja porijekla Nizozemska