Mini Market Module

2.310,00 kn(306,59 €)

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

2.310,00 kn(306,59 €)
Opis

Opis

Mini Market Modul

Jednostavno i brzo se nadograđuje na bilo koje igralište. Mini Market Modul donosi svijet trgovine u igru vaše djece. Potiče se maštovita igra dok se djeca uvode u numeričke i komunikacijske finese koje će im uvijek dobro doći. Ovaj modul je isvrstan kao dodatak raznim fizičkim vježbama na igralištu. Mini Market ima u svom sastavu tendu i pult za ponuđenu robu kao i pokretne kapke.

Ovaj modul je vjerojatno najbolji izbor ako želite da proširite funkcionalnost, a da pri tome ne proširujete dimenzije samog igrališta.

Modul je isključivo dodatak osnovnom igralištu (vidjeti sliku).

Uključeni dodaci: 

2 Shutters
Valance

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware & Bolt Caps
Metal brackets

Kratak opis

Mini Market Modul

Jednostavno i brzo se nadograđuje na bilo koje igralište. Mini Market Modul donosi svijet trgovine u igru vaše djece.

Kataloški broj sp_55070242
Težina 60.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 2
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 7.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta 110 x 75 x 170 cm
Površina igrališta 510 x 475 x 170 cm
Dimenzije paketa opreme 48,5 x 11 x 31 cm
Dimenzije paketa sa drvetom 150 x 31 x 20 cm
Maks. korisnika 7