Balcony Module

1.780,00 kn(236,25 €)

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

1.780,00 kn(236,25 €)
Opis

Opis

Balkon Modul

Kompaktan i efektivan dodatak vašem igralištu, koji pruža izvrsnu taktilnu i vizulanu komunikaciju.

Jednostavno se spaja sa bilo kojim drvenim igralištem, Balkon Modul daje vašem igralištu dodatnu dimenziju. Balkon nudi drugačiji pogled na zadnju stranu igrališta. Ovaj modul povećava zabavu bez umanjenja sigurnosti u igri, a pri tome i ne zahtjeva dodatni prostor u vašem dvorištu.

U kompletu dobijate i StarOscope™ - teleskop za promatranje, a tu su i dodatni zaštitni jastučići za ćoškove kao dodatna mjera sigurnosti.

Modul je isključivo dodatak osnovnom igralištu (vidjeti sliku).

Uključeni dodaci: 

StarOscope™
2 Ground Anchors
Bumper Pad™
Safety Mesh

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware & Bolt Caps
Metal brackets
Bumper Cubes™

Kratak opis

Balkon Modul

Kompaktan i efektivan dodatak vašem igralištu, koji pruža izvrsnu taktilnu i vizulanu komunikaciju. Jednostavno se spaja sa bilo kojim drvenim igralištem, Balkon Modul daje vašem igralištu dodatnu dimenziju.

Kataloški broj sp_55070241
Težina 50.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 2
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 2.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta 160 x 75 x 60 cm
Površina igrališta 560 x 475 x 60 cm
Dimenzije paketa opreme 48,5 x 11 x 31 cm
Dimenzije paketa sa drvetom 160 x 21 x 20 cm
Maks. korisnika 2