Jungle Swing
-20%

Jungle Swing

Cijena: 2.135,00 kn

Special Price 1.708,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

Cijena: 2.135,00 kn

Special Price 1.708,00 kn

Opis

Opis

Jungle Swing (Ljuljačka)

Svima omiljena ljuljačka pruža vježbu i nenadmašnu zabavu.

Sa mjestom za dvoje djece istovremeno, Jungle Swing (ljuljačka) pruža zabavu za svako dijete. Ovaj set pomaže djeci da razviju koordinaciju pokreta i okretnost, dok istovremeno jača mišiće na rukama i nogama.

Jungle Swing uključuje Swing Seat (sedišta) i Monkey Bar. Možete još nadograditi Twist Disk ili Sling Swing (sjedišta). Ovaj set je dostupan u srednjem i velikom formatu i idealan je za zajedničko druženje.

Uključeni dodaci: 

Swing Seat
Monkey Bar
4 Ground Anchors

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware & Bolt Caps
Metal brackets
Sandpad & Leveller
Logo ID

Kratak opis

Jungle Swing (Ljuljačka)

Svima omiljena ljuljačka pruža vježbu i nenadmašnu zabavu. Sa mjestom za dvoje djece istovremeno, Jungle Swing (ljuljačka) pruža zabavu za svako dijete.
Kataloški broj sp_55070213
Težina 116.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 3
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 2.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta 240 x 240 x 220 cm
Površina igrališta 640 x 640 x 220 cm
Dimenzije paketa opreme 23,5 x 11 x 31 cm
Dimenzije paketa sa drvetom 240 x 18 x 25 cm
Maks. korisnika 2