CHOUPY drveno igralište s 3 igračke 1,90 m

1.150,00 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

1.150,00 kn
Opis

Opis

CHOUPY Natura drveno igralište s 4 igračke za 4 djece 1,90 m.

Proizvedeno u Francuskoj po najstrožim europskim zahtjevima i standardima. Odličan omjer kvalitete i cijene, prirodno drvo. Ljuljačke u boji, podesive. Tretirana borovina Autoklav klasa IV. Preporučena dob od navršene 3 godine do 8 godina starosti. Samo za vanjske prostore i privatne površine. Sigurnosni pojas oko igrališta 2 m. Obavezno pričvrstiti u beton! Beton prekriti s min. 5 cm zemlje. Dimenzije 264x183x190 cm. Promjer profila 80 mm.

Kratak opis CHOUPY Natura drveno igralište s 4 igračke za 4 djece 1,90 m.
Kataloški broj 55070304
Težina 44.0000
Brand Trigano Jardin
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 60 minuta
Upozorenja

Preporučena dob od navršene 3 godine do 8 godina starosti. Samo za vanjske prostore i privatne površine. Sigurnosni pojas oko igrališta 2 m. Obavezno pričvrstiti u beton! Beton prekriti s min. 5 cm zemlje. Dimenzije 264x183x190 cm. Promjer profila 80 mm. Max. opterećenje do 35 kg, kod dvostrukih elemenata do 2x35 kg i kod dječje sjedalice do 20 kg. Jamstvo do 10 hgodina na gljivice i xylophagus te 2 godine na metalne dijelove.

Upute za održavanje Obavezan pregled prije početka sezone i najmanje 2 puta na mjesec tijekom sezone.
Vrsta površine Ravna, max. dozvoljen nagib 2 stupnja.
Garancija 10 godina
Dimenzije 264x183x190 cm.
Veličina M
Zemlja porijekla Francuska
Kako montirati

Kako montirati Jungle Gym

Jungle Gym ima veliki izbor igrališta,a sva su vrlo jednostavna za montažu. Naše iskustvo i svakodnevno praćenje, analiza povratnih informacija kao i stalna poboljšanja uvjerila su nas u to da je montaža sigurna i jednostavna. Svi elementi za sastavljanje igrališta, drveni elementi te naručeni tobogan posebno su upakirani:

  • Iliustrirane upute za montažu korak-po-korak
  • Svi potrebni vijci i matice
  • Svrdla
  • Metalne zagrade
  • Razmaknice
  • Sidra
  • Zaštitni jastučići
  • Mreža
  • Dodatni pribor
  • Sigurnosnio elementi: kape, jastučići

Slijedite upute iz priručnika.

 

Europski standardi kvalitete i sigurnosti

Dječja igrališta Jungle Gym i svi elementi projektirani su i proizvedeni s posebnom pažnjom. Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu. Svi su proizvodi sukladni najnovijim europskim zahtjevima sigurnosti. Za dodatnu sigurnost, proveli smo testiranje po nezavinsoj organizaciji DEKRA koja redovitro ispituje sve elemente sukladno GS certifikatu. To znači da svi – i iskusni i neiskusni graditelji mogu sastaviti dječje igralište koje udovoljava svim traženim europskim standardima kvalitete i sigurnosti.


Pročitajte više o montaži