Jungle Playhouse

3.200,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

3.200,00 kn
Opis

Opis

Jungle Playhouse

Ovo dječje igralište (kućica) je prvi korak u konceptu „Rasti sa mnom“.

Idealan za igru za malu djecu kojoj igra na tornjevima još nije dostupna zbog njihova uzrasta. Kad odrastu, kućica može poslužiti za gradnju Playhouse L ili Playhose XL igrališta.

Sigurnosne značajke osiguravaju posebne sigurnosne jastuke pa djeca mogu uživati u sigurnoj i kreativnoj igri. Djeca mogu pisati ili crtati na prednjoj ploči.

 

Uključeni dodaci: 

Timber pack cut to size
Door
Window
Ground Cover
Chalkboard
Bumper Cubes™
Bolt Caps
Roof Tympanum
 

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware
Sandpad
Product Identification
Jungling Cards™
 
Kratak opis

Jungle Playhouse

Ovo dječje igralište (kućica) je prvi korak u konceptu „Rasti sa mnom“. Idealan za igru za malu djecu kojoj igra na tornjevima još nije dostupna zbog njihova uzrasta.

Kataloški broj sp_000047
Težina 258.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 4
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.Maksimalan broj korisnika je 4.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta 158 x 149 x 164 cm
Površina igrališta 258 x 249x 164 cm
Tip krova Drveni
Maks. korisnika 4
Veličina XS
Kako montirati

Kako montirati Jungle Gym

Jungle Gym ima veliki izbor igrališta,a sva su vrlo jednostavna za montažu. Naše iskustvo i svakodnevno praćenje, analiza povratnih informacija kao i stalna poboljšanja uvjerila su nas u to da je montaža sigurna i jednostavna. Svi elementi za sastavljanje igrališta, drveni elementi te naručeni tobogan posebno su upakirani:

  • Iliustrirane upute za montažu korak-po-korak
  • Svi potrebni vijci i matice
  • Svrdla
  • Metalne zagrade
  • Razmaknice
  • Sidra
  • Zaštitni jastučići
  • Mreža
  • Dodatni pribor
  • Sigurnosnio elementi: kape, jastučići

Slijedite upute iz priručnika.

 

Europski standardi kvalitete i sigurnosti

Dječja igrališta Jungle Gym i svi elementi projektirani su i proizvedeni s posebnom pažnjom. Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu. Svi su proizvodi sukladni najnovijim europskim zahtjevima sigurnosti. Za dodatnu sigurnost, proveli smo testiranje po nezavinsoj organizaciji DEKRA koja redovitro ispituje sve elemente sukladno GS certifikatu. To znači da svi – i iskusni i neiskusni graditelji mogu sastaviti dječje igralište koje udovoljava svim traženim europskim standardima kvalitete i sigurnosti.


Pročitajte više o montaži