Izjava o privatnosti

UVJETI KUPNJE NA WEBSHOPU GRAMA-TRGOVINA.COM


 

Izvod iz "Uvjeta kupnje na webshopu GRAMA-TRGOVINA.COM"

Odredbe koje se odnose na zaštitu privatnosti:


...

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvornica stočne hrane d.d. Čakovec štiti privatnost svojih kupaca.

Kupnjom preko interneta kupac može biti izložen rizicima koji inače proizlaze iz internetskog poslovanja, a na koje Tvornica stočne hrane d.d. nema utjecaj.

 

OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se podaci kojima se kupac identificirao prilikom kupnje. Tvornica stočne hrane d.d. izjavljuje da će na ovaj način prikupljene osobne podatke koristiti samo za identifikaciju prilikom korištenja usluge web trgovine. Prikupljeni podaci neće se dostavljati trećim osobama ili s njima razmjenjivati niti na drugi način učiniti ih dostupnima trećima.

 

...

PRAVNA PRAVILA – UVJETI PRODAJE I ISPORUKE

Na odnose prodavatelja i kupca odnose se i druga pravna pravila objavljena na www.grama.com.hr  (http://grama.com.hr/pravne-napomene). U tim pravilima sadržane norme sastavni su dio pravnog posla zaključenog između prodavatelja i kupca, osim ukoliko nisu u suprotnosti s ovim uvjetima.

 

...

KONTAKT I PRIGOVORI

Kontakti (opće naravi) s prodavateljem mogu se ostvariti preko naznačene e-mail adrese (kontakt forma s www.grama.com.hr) i objavljenih brojeva telefona i telefaksa. Na isti način prodavatelju se dostavljaju i prigovori (http://grama.com.hr/pravne-napomene).

 

U Čakovcu, 01. travnja 2013.

Tvornica stočne hrane d.d. Čakovec