Jungle House

3.700,00 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

3.700,00 kn
Opis

Opis

Jungle House

Jungle House je dječje igrlište ipak nešto „jedinstvenije“ od drugih Jungle Gym igrališta, a posebnim ga čini tobogan u različitim bojama i stražnja penjalica (ljestve).

Komplet čini drvena konstrukcija sa s penjalicom, rukohvatima, zaštitnim jastučićem za glavu (zaštita od udarca pri spuštanju), zastavom, zaštitnim kapama za vijke, pješčanikom te sidrima za učvršćenje. Lijep dodatak ovom igralištu može biti Picnic Module.

 

Uključeni dodaci: 

Timber pack cut to size
Wavy Star Slide Short
Slide stickers
Ladder
Sandbox
Sandpit cover 120x130
Ground Cover
Bumper Pad™
Handgrips x 4
Bolt Caps
Metal brackets
Ground Anchors plate x 4
 

(Ostali) sadržaj: 

Instruction manual
Toolset
Hardware
Sandpad & Leveller
Product Identification
Safety Ball
Jungling Cards™
 
Kratak opis

Jungle House

Jungle House je dječje igrlište ipak nešto „jedinstvenije“ od drugih Jungle Gym igrališta, a posebnim ga čini tobogan u različitim bojama i stražnja penjalica (ljestve).

Kataloški broj sp_000042
Težina 298.5000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 5
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.Maksimalan broj korisnika je 6.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 2 godine
Dimenzije
Dimenzije igrališta (bez tobogana) 153 x 149 x 303cm
Dimenzije igrališta (sa toboganom) 318 x 149 x 303 cm
Površina igrališta 718 x 549 x 303 cm
Visina platforme 1 125 cm
Dimenzije platforme 1 120 x 120 cm
Dužina tobogana 165 cm
Broj platformi 1
Tip krova Drveni
Maks. korisnika 6
Veličina S
Kako montirati

Kako montirati Jungle Gym

Jungle Gym ima veliki izbor igrališta,a sva su vrlo jednostavna za montažu. Naše iskustvo i svakodnevno praćenje, analiza povratnih informacija kao i stalna poboljšanja uvjerila su nas u to da je montaža sigurna i jednostavna. Svi elementi za sastavljanje igrališta, drveni elementi te naručeni tobogan posebno su upakirani:

  • Iliustrirane upute za montažu korak-po-korak
  • Svi potrebni vijci i matice
  • Svrdla
  • Metalne zagrade
  • Razmaknice
  • Sidra
  • Zaštitni jastučići
  • Mreža
  • Dodatni pribor
  • Sigurnosnio elementi: kape, jastučići

Slijedite upute iz priručnika.

 

Europski standardi kvalitete i sigurnosti

Dječja igrališta Jungle Gym i svi elementi projektirani su i proizvedeni s posebnom pažnjom. Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu. Svi su proizvodi sukladni najnovijim europskim zahtjevima sigurnosti. Za dodatnu sigurnost, proveli smo testiranje po nezavinsoj organizaciji DEKRA koja redovitro ispituje sve elemente sukladno GS certifikatu. To znači da svi – i iskusni i neiskusni graditelji mogu sastaviti dječje igralište koje udovoljava svim traženim europskim standardima kvalitete i sigurnosti.


Pročitajte više o montaži