JUNGLE GYM PARADISE 4

18.050,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

18.050,00 kn
Opis

Opis

JUNGLE GYM PARADISE 4. Kompleksno dječje igralište za više korisnika. Više igre i više zabave. Sastoji se od Jungel Casa, Jungle Chalet, Mini Market Module, Net Link, Playhouse Module i Climb Module.

SADRŽI: Wavy Star Slide XXL (+ priključak za vrtno crijevo), 1xzid za penjanje s 8 držača,Swing seat, mreža za penjanje, Playhouse s vratima i prozorom, Conopy and cabinet, košara (Bucket), kotač, telefon, 2x integrirani pješčanik, 2 x pokrov za tlo+pokrov za pješčanik, naljepnice za tobogan, 2xJungle Gym zastava, Mini Market.

SIGURNOST: 12 x Handgrips (ručke), 7 x Metal rung with non-slip protection coat (metalne prečke protuklizne), Ground anchors stake (sidra), Rustproof metal branckets (držači), Bolt caps (zaštitne kapice za matice), 5 x Bumper pad (štitnici), Safety net.

ZA MONTAŽU: kvalitetni vijci i matice, svrdla, plmoć za mjerenje i niveliranje, 3 x prekrivači za pijesak.

BROJ KORISNIKA: do 32

Vrijeme sastavljanja (2 osobe): 23 sata. 

CE, sukladno EN-71 (ispitano po DEKRA).

UPUTE ZA MONTAŽU: Jungle Chalet, jungle Casa, Climb Module, Playhouse Module, Mini Market Module, Net Link.

DRVO: standard kvalitete

 POTREBNA KOLIČINA PIJESKA: cca 315 kg/pijesak nije uključen (0,21 m³).

UPOZORENJE: samo za kućnu uporabu (niej za javne površine), samo za otvorene prostore, maximum opterećenje do 50 kg, nije prikladno za djecu ispod 3 godine starosti, prikladno za djecu do 10 godina starosti.

Kratak opis

JUNGLE GYM PARADISE 4. Kompleksno dječje igralište za više korisnika. Više igre i više zabave.

Kataloški broj sp_55001241
Težina 552.0000
Brand Jungle Gym
Vrijeme montaže za 2 osobe (h) 23
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina.Maksimalan broj korisnika je 31.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Vrsta površine

Dječje igralište postavite na potpuno sigurnu površinu kao što je čvrsti travnjak ili čvrsti sloj pijeska ili sipine. Sigurno igralište obuhvaća zonu od 200 cm izvan površine koju zauzima sama konstrukcija, a odnosi se na sve strane. Površina mora biti travnata ili posuta nekomprimiranim sjeckanim malčem (sloj od 50 cm)/sitnim pijeskom/sitnim šljunkom.

Garancija 10 godina
Dimenzije

Širina 747 cm

Dužina 491 cm

Visina 312 cm.

Broj platformi 2

Visina platforme/kritična visina pada 145 cm

Visina iplatformi do krova 125 & 145 cm.

Veličina XL
Zemlja porijekla Nizozemska