Zbog čega kupovati preko našeg web shopa?

Sigurna kupnja
Preuzmi i plati
Brza dostava

 

 

Pogledajte našu ponudu

Preko našeg web shopa možete kupovati različite proizvode za uređenje doma, preparate i gnojiva za poljoprivredu i vrt te različite proizvode za uređenje okoliša vašeg doma. Kupnja preko web shopa je sigurna.

Web shop vam je na raspolaganju od 0-24 sata, svakog dana,a kupljene proizvode dostavljamo najkasnije u roku od 5 radnih dana (radni dani: ponedjeljak - petak, osim subote, nedjelje, blagdana i neradnih dana - vidjeti Uvjete prodaje).

 

Saznajte sve o dječjim igralištima

Sva naša dječja igrališta su certificirana (npr. EN-71) te podliježu stalnoj kontroli ovlaštenih institucija (npr. TÜV).

Sukladnost traženim zahtjevima dokazuje se (EC) izjavama o sukladnosti koje prate proizvode.

Sigurnost djece apsolutni je prioritet. Proizvođači ulažu znatna sredstva kako bi se povećala njihova sigurnost. Poštovanje postavljenih EU normi važan je faktor u zaštiti djece i sprječavanju nastupa ozljeda.

Uz konstrukcijska rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve za općom sigurnošću proizvoda, proizvođači su razvili i posebne komponente kako bi se dodatno povećala sigurnost dječjih igrališta (npr. zaštitne kape na glavama vijaka, sigurnosna mreža, rukohvati, sidra za sidrenje i učvršćenje konstrukcije, zaštitni jastuci i dr.).

U proizvodnji su korišteni materijali koji su mekani za dječje ruke, a ne sadrže opasne tvari odnosno kemikalije. Drveni elementi su posebno obrađeni prirodnom zaštitom (pod visokim pritiskom) te imaju FSC i PEFC certifikate. Zaštitite drvene dijelove odgovarajućim premazima za drvo.

Drvo je prirodan proizvod i ima određena svojstva koja se mogu učiniti kao manjkavosti materijala. Međutim - vaš proizvod je u potpunosti ispravan. Pažljivo pročitajte blog o tome.

Kod postavljanja vodite računa da površina za postavu bude ravna i stabilna, a pokrov oko igrališta (sigurna zona od min. 200 cm) da bude mekan: trava, malč, gumena podloga ili pijesak.

Da bi se osigurala sigurnost korisnika, setovi moraju biti podvrgnuti redovitim pregledima kako je opisano u priručniku, jednom na početku svake sezone i dalje barem dva puta mjesečno tijekom sezone korištenja. Redovito održavajte vaše dječje igralište.

Naša dječja igrališta predviđena su isključivo za kućnu uporabu (nejavne površine) i na otvorenom prostoru. Uz svaki proizvod navedena su ograničenja u pogledu maksimalne korisničke težine te minimalne i maksimalne dobi korisnika.

Usprkos poštivanju najviših sigurnosnih zahtjeva, nemojte zaboraviti da tijekom igre djeca moraju biti pod nadzorom odraslih.

Razlozi zbog kojih trebate nabaviti dječje igralište

Penjalice i ljuljačke imaju magnetski utjecaj na djecu. Kako se samo male bebe vesele i smiju dok ih ljuljamo! Ili spuštanje niz tobogan – nikada nije dosta! Starija djeca se natječu jedni protiv drugih koji je od njih brži u savladavanju različitih igara.Ukoliko imate dvojbi prije nabavke dječjeg igrališta (ljuljačke, penjalice, tornja i dr.), željeli bismo vam pomoći s barem jednim od sljedećih razloga zbog kojih bi trebali u svom dvorištu instalirati dječje igralište.

Više o tome

Sigurnost igračaka

Gotovo nema trgovine u kojoj ne možete kupiti dječje igračke, osim u rijetkim iznimkama. Ponuda je, može se reći - ogromna što kupce stavlja u doista tešku poziciju. Kako donijeti ispravnu odluku? Čime se voditi kod donošenja odluke?

Igračke koje se stavljaju na tržište moraju udovoljavati određenim zahtjevima, a to su, u prvom redu zahtjevi sigurnosti.

Igračke imaju izimnu ulogu u u razvoju djeteta. Kako bi svojem djetetu osigurali pozitivna iskustva, predlažemo da slijedite savjete u pogledu sigurnosti igračaka u ovom blogu.

 

Više o tome

Da bi dječja igra bila bezbrižna

Da bi dječja igra bila bezbrižna, a da su istovremeno i roditelji sigurni da se ta igra neće pretvoriti u tragediju, čemu na žalost nerijetko svjedočimo, igračke i dječja igrališta moraju biti sigurna. U Europi se, kad je o našem okruženju riječ, ulažu veliki napori, u prvom redu da se stvori adekvatan pravni okvir za to područje, a s druge strane, proizvođači koji računaju na tržišni uspjeh poduzimaju niz mjera da bi svoje proizvode učinili u potpunosti sigurnima.

Dječja igrališta možemo podijeliti u ona koja su javnog karaktera (tzv. javna igrališta ili igrališta za javne površine) te igrališta namijenjena za privatne potrebe (za nejavne površine ili privatna igrališta, vrtna igrališta). I na jedna i druga se odnosi određena pravna regulativa koja se mora poštivati.

Više o tome

Karakteristike drvenih dijelova

Prije kupnje drvenog proizvoda trebate biti svjesni svojstva drva.

Dječja igrališta imaju drvene elemente koji su konstruktivni element jedinstvenog proizvoda. Proizvodi od drva ili pojedini dijelovi nekih proizvoda su proizvedeni isključivo od prirodnog drva.

Drvo kao prirodni materijal karakteriziraju po prirodi stvari određene nepravilnosti (raspored i oblik godova, varijacije u boji, raspukline, djelomična izvitoperenost, čvorovi i dr.) što je posljedica njegove prirode i svojstava (različita gustoća i tekstura, vlažnost i apsorpcija vlage i sl.). 

Svi opisani nedostaci ne utječu na sigurnost i kvalitetu proizvoda.

Svim se kupcima preporuča da drvo redovito održavaju sukladno uputama i njegovoj prirodi.

Više o tome