Sling Swing

209,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

209,90 kn
Opis

Opis

Sling Swing (Praćka sjedište za ljuljanje)

Sjedište za ljuljačke koje donosi uzbuđenje momenta u bestežinskom stanju.

Napravljeno od lakih i fleksibilnih materijala, Sling Swing - sjedište pruža bolji osjećaj sigurnosti zahvaljujući svojoj fleksibilnosti. Sjedište je spojeno sa tijelom čvrsto u svakom momentu.

Ovo popularno sjedište lako se montira i podešava.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Sling Swing (Praćka sjedište za ljuljanje)

Sjedište za ljuljačke koje donosi uzbuđenje momenta u bestežinskom stanju.
Kataloški broj 55070051
Težina 0.0200
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine