Ring Trapeze

175,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

175,00 kn
Opis

Opis

Ring Trapez

Napravljeni od izdržljive plastike, rukohvati Ring Trapeza, dizajnirani su za maksimalan ugođaj kada se drže dječjom rukom. Oblik suze omogućava optimalnu stabilnost.

Djeca mogu birati hoće li se uhvatiti za ručke ili za prečku trapeza u sredini. Ova vrsta ljuljačke je idealna za razvoj okretnosti i snage u rukama.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Ring Trapez

Napravljeni od izdržljive plastike, rukohvati Ring Trapeza, dizajnirani su za maksimalan ugođaj kada se drže dječjom rukom.

Kataloški broj 55070009
Težina 0.0200
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine