Climbing Rope

253,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

253,90 kn
Opis

Opis

Climbing Rope (Uže za penjanje)
 
Snažno i trajno uže napravljeno od upredenog polietilena za siguran uspon.

Ovaj dodatak, vjerovatno više od svih ostalih zahtjeva fizičku snagu i agilnost mladih istraživača. Uže za penjanje dizajnirano je specifično za dječje ruke, kako bi penjanje bilo jednostavnije i sigurnije.

Obratite pažnju da donji kraj užeta koji treba biti učvršćen za tlo (travnjak).

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis
Climbing Rope (Uže za penjanje)
 
Snažno i trajno uže napravljeno od upredenog polietilena za siguran uspon.
Kataloški broj 55070059
Težina 0.0200
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 3 godine. Preporučuje se za djecu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine