Baby Swing

332,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

Prije kupovine proizvoda od drva pročitajte izjavu o svojstvima drva

332,90 kn
Opis

Opis

Baby Swing (ljuljačka za bebe)

Siguran dodatak živopisne boje za najmlađe posjetioce vašeg igrališta.

Jednodjelno sjedište za bebe - Baby Swing, dizajnirano je da bude udobno i sigurno za vaše najmlađe. Udobno sjedište napravljeno je od specijalne meke pjene, a ergonomski oblikovane ogradice će učiniti ljuljanje ugodnim iskustvom najmlađem članu vaše porodice.

Jednostavno se podešava na željenu visinu pomoću RopeLocks - okruglih prečki.

Informacije o materijalima

Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za djecu. Svi naši materijali su meki na dodir a da pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Rađeni su po najstrožim sigurnosnim zahtjevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.

Kratak opis

Baby Swing (ljuljačka za bebe)

Siguran dodatak živopisne boje za najmlađe posjetioce vašeg igrališta.

Kataloški broj 55070062
Težina 0.0200
Brand Jungle Gym
Kompatibilno sa Jungle Barn, Jungle Cabin, Jungle Casa, Jungle Castle, Jungle Chalet, Jungle Club, Jungle Cottage, Jungle Cubby, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Home, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Lodge, Jungle Mansion, Jungle Palace, Jungle Shelter, Jungle Tower, Jungle Villa
Upozorenja

Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za djecu ispod 18 mjeseci. Preporučuje se za djecu od 18 mjeseci do 3 godine. Maksimalan broj korisnika je 1.

Upute za održavanje

Kako bi osigurali sigurnost korisnika i igrališta, igralište bi trebalo detaljno pregledati kao što je navedeno jednom prije početka sezone i dva puta mjesečno tokom sezone korištenja.

Garancija 2 godine